top

Hej, vi er people agency

Hvem er vi?

Erfarent nichebureau

Samlet har vi i gennem 25 år arbejdet med at tiltrække og rekruttere den unge målgruppe til deres fremtidige studie, job og karriere. Vi arbejder fokuseret med at fange de unges opmærksomhed gennem engagerende kampagner, digital annoncering, gamification-koncepter, film og events. Vi er skarpe på hvilke medier og indhold, der rammer hvilke målgrupper – og navigerer ud fra data, medievaner, viden og erfaringer.

Med os ved roret får I et bureau, der har stort kendskab til de unge i jeres målgrupper. Vi fungerer både som jeres strategiske- udviklende- og eksekverende samarbejdspartner. Det giver jer et bureau, hvor I kan få løst jeres branding, tiltræknings og rekrutteringsopgaver fra start til slut.

Vi er do'ere og vi har holdninger

Vi er meget lidt tilhængere af analyser for analysernes skyld og store forkromede løsninger, ligesom vi ikke har snuptags-løsninger på hylden.

Hos os taler vi dig ikke efter munden. Vores mange års erfaring og fingeren på pulsen giver dig gennemtænkte, realistiske og autentiske løsninger.

Vi får tingene til at ske. og vi står på mål for det, vi lover.

Vi er det stærkeste hold

Vi arbejder med kreativ og strategisk rekrutteringskommunikation og vi kender til vigtigheden af at formidle til rette person på rette sted. Vores dedikerede tilgang til vores kunders udfordringer og målsætninger, skaber resultater og skaber mærkbar værdi.

Med to selskaber i ryggen, der begge er specialister inden for Employer & Student Branding, har vi ekspertviden og erfaring samlet under ét tag.

Vores kunder kan forvente

  • Den bedste service i branchen 
  • Mærkbar værdi for din forretning 
  • Let tilgængelighed og hurtige eksekvering

Et top dedikeret team med erfaring og ekspertise i at udvikle skarp rekrutteringskommunikation og -events, der rammer plet hos den unge målgruppe.

At få del i vores viden om de unges bevæg-mønstre, og indsigt i, hvor og hvordan du skal kommunikere dit budskab til dem, du gerne vil tiltrække.

Vi giver jer gennemtænkte og autentiske løsninger med udgangspunkt i vores omfattende kendskab til målgruppen.

Ikke så meget snak – vi får tingene til at ske.

Her bor vi

 

Store Kongensgade 81A, 2. sal
DK-1264 København K

Kom tættere på os

© Copyright 2022 people agency